Log in
 Gör jag fel...  
Namn: Melker
Datum: Fredag den 14 November 2003 Kl: 08:13
Du behöver inte oroa Dig att för någon ska göra sig lustig på Din bekostnad. Det här är en seriös sajt. Läs t ex tråden om vorstehn med ståndproblem - inte ett enda inlägg om Viagra!

Namn: Melker
Datum: Fredag den 14 November 2003 Kl: 08:09
Det finns flera lösningar på Ditt problem med kaffet:
1. Gör som Torsti, drick kaffet innan Du loggar in
2. Undvik trådar med många inlägg för de innehåller alltid underliga motsättningar.

När det gäller vem som bestämmer så tror jag dessvärre att det är "de". Jag vill gärna tro att jag bestämmer och det stämmer nog i detalj, MEN i stort så är det de där tre bestarna som styr hela mitt liv.

F ö är jag bara lite nyfiken på om Rulle är ett vanligt namn på norrmän i exil?

Namn: Torsti Mäkinen
Datum: Torsdag den 13 November 2003 Kl: 23:28
Till att börja med - vad består problemet i? Min fråga är bara en liten invit från en hundägare till en annan likasinnad!

Om det är så att det har att göra med morgonkaffet i vrångstrupen så gör som jag: Brygg (eller koka) kaffet, fyll en stor mugg och gå ner till källaren med den och lyssna på SR P1. Det brukar lugna nerverna så att man sedan efter en stund kan möta vardagen med en viss tillförsikt! In signo vinches eller hur var det nu...i detta tecken skall du segra...egentligen? Kaffe tidigt/tidigare på morgonen är i alla fall lösningen på ditt problem!

Torsti

Namn: Rulle
Datum: Torsdag den 13 November 2003 Kl: 23:06

Jag kryper till korset og vill nu fråga om hjälp till ett problem jag har. Jag tror det rör seg om tjatterfnatt, något som uppstår när jag går inn på denna sajten og sätter morgonkaffet i vrångstrupen. (sätter inte setter...)

Jag äter som vanligt, byter foder nu och då, och är i stort sett överens med matte vad som gäller. Jag är uppvuxen med massor av hundar, men undrar nu om det var ett misstag. Jag är faktiskt inte längre säker på om det är jag eller dom som bestämmer.

Jeg vil inte ha några spydigheter eller roligheter på min bekostnad, detta är ett känsligt ämne och något som plågar mig djupt.

  << tillbaka
EftersöksService: 798    ApportService: 451    Forum: 28 806    
Startsida